Eigenaren en Beheerders kunnen collega's uitnodigen en het team beheren onder Instellingen, Team en rollen in het dashboard.
Een collega uitnodigen
- Vul het e-mailadres van je collega in bij het veld E-mailadres van collega.
- Kies Uitnodigen als "Kan reageren".
- Je collega krijgt een e-mail met de uitnodiging en staat als Uitgenodigd · wacht op antwoord totdat die is geaccepteerd.
Nieuwe collega's krijgen altijd eerst de rol Kan reageren. Heeft je collega geen account, dan wordt er een aangemaakt. Je collega logt in met een code per e-mail, net als iedereen.
Een rol wijzigen
Kies een andere rol naast de collega: Beheerder, Kan reageren of Alleen lezen. De wijziging geldt meteen. Zie Team en rollen.
Een collega verwijderen
- Kies Verwijderen naast de collega.
- Bevestig met Ja, verwijderen.
De collega verliest meteen de toegang tot jullie bedrijf. Het account van de collega wordt niet verwijderd, en de reacties die hij heeft geschreven, blijven staan. Een eigenaar kan hier niet worden verwijderd.
Als het niet werkt
- Deze persoon zit al in het team: je collega is al uitgenodigd of zit er al in. Controleer de lijst.
- Met jouw rol heb je hier geen toegang toe: alleen Eigenaar en Beheerder kunnen het team beheren.
- Geen e-mail: vraag je collega om in de spammap te kijken.
- Staat de collega nog steeds als Uitgenodigd, neem dan contact op, dan helpen we jullie.
Geef iedereen een eigen toegang, en deel nooit een login. Dan kunnen jullie altijd zien wie wat heeft gedaan, en de toegang intrekken als iemand vertrekt.