Op deze pagina
Je review is van jou, en je kunt hem altijd verwijderen.
Zo verwijder je
- Ga naar Mijn profiel.
- Zoek de review onder Mijn reviews en kies Bewerken.
- Zoek Review verwijderen onderaan en kies Verwijderen.
- Lees wat er gebeurt en kies Review verwijderen om te bevestigen.
Wat gebeurt er als ik verwijder?
- De review wordt van het profiel van het bedrijf verwijderd.
- Hij telt niet meer mee in de SaysScore van het bedrijf.
- De reactie van het bedrijf en de nuttig-markeringen verdwijnen mee.
- Het kan niet ongedaan worden gemaakt.
Kan ik daarna een nieuwe schrijven?
Ja. Als je je review hebt verwijderd, kun je een nieuwe review over hetzelfde bedrijf schrijven. Bedenk wel of het niet makkelijker is om je bestaande review aan te passen. Dan behoud je de reactie van het bedrijf en de nuttig-markeringen. Lees Je review aanpassen.
Al je reviews verwijderen
Wil je alles verwijderen, dan kun je je hele account verwijderen onder Instellingen. Dan worden al je reviews verwijderd, samen met de reacties erop. Lees Je account verwijderen.
Word je onder druk gezet om te verwijderen?
Bedrijven mogen je niet onder druk zetten om je review te verwijderen of te wijzigen, en mogen je daar niets voor aanbieden. Meld het bij ons, dan onderzoeken we de zaak.